Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csajos cuccok Kínából

China for Girls

A magas derekú - Egy igazi brazil bikini

2017. június 08. - Queen_Chi

1940_patriotic_pinup_girl_thumb.jpgEz a bikini szerelem volt első látásra. Noha nem tudnám elképzelni, hogy a strandon hogy lehetne ezt viselni.  Sokak számára szintén szokatlan lehet, mert az elmúlt évtizedekben a fürdőruha divat inkább afelé hajlott, hogy minél kevesebbet takarjon viselőjéből. Idén ez máshogy lesz. Visszatértek a negyvenes és ötvenes évekre jellemző vintage magas derekú bikinik. Gondoljatok csak a sexy PIN UP lányokra. 

Ennek hatására választottam ezt a modern, mégis régi időkre emlékeztető fürdőruhát. De, mielőtt rátérnénk a megérkezett bikini véleményezésére, és bárkit  elkapna az "énleszekalegtrendibbidénnyáron” láz, majd  értelmetlen mennyiségben rendeli be a magas derekú bikiniket, tekintsük át, hogy ez a fazon mégis milyen alakú lányokon áll jól.

Ha széles a csípőd:

A széles csípőjű nők előnyben vannak akkor, ha hozzá keskeny derék párosul. Ugyanis ez a fazon a csípőre helyezi a hangsúlyt, így kiemelve a vékony derekunkat.  Tehát a brazil típusú lányok vannak előnyben a kerekded formáikk1.jpgal.

Ha keskeny a csípőd:

Nincs miért aggódnod. Ez a bikini tökéletes arra, hogy optikailag nagyobbnak mutasd. Ilyenkor érdemes világos színeket választani vagy vízszintesen csíkozottakat, mert ezek nagyítanak. Ha ragaszkodsz ehhez a fürdőruhához, akkor sem kell szomorúnak lenned. Ez egy bandage darab. Látjuk az oldalsó részén lévő pántokat, ezek segítségével derekunkra hívjuk fel a figyelmet, és optikailag vékonyítjuk azt.

Ne feledjük, hogy ehhez a bikinihez szükségünk van egy kis fenékre is, hogy hátulról ne egy oszlop hatását keltsük. Ez a fazon ugyanis a nagyobb formás feneket még jobban kiemeli.

Nos, akkor nézzük meg mit is rendeltünk, és mit kaptunk.

Az eladó ilyen képekkel csábított:

2.jpg

Íme a valóság:

 3.jpg

Első ránézésre gyönyörű bikini. Második ránézésre óriási alsó rész. Tudjuk be annak, hogy ez nem a megszokott fazonú bikini.  Alig vártam, hogy felpróbálhassam. Előtte viszont kielemeznék egy-két fontos szempontot.

4.jpg

Anyag:

Anyaga tipikus fürdőruha anyag. Van bélése, ami nagyon jó, mert nem lesz átlátszó. Hurrá! Ez egy nagyon fontos szempont.

Színe:5.jpg

Élénk. Letisztultak a minták, azaz nincsenek rajta foltok, festék összefolyások stb. Az aranyszín is szépen csillog. Színben és mintában azt kaptam amit vártam.

Varrás:

A képeken látszik, hogy a varrása is a helyén van. Egyetlen egy részén láthatóbb egy kicsit a varrás, ha nagyon bele akarok kötni, de ez a hordásnál alig észrevehető.

 Fazon:

6.jpg

Simán lehetne játszani a „Találd meg az 5 különbséget a képeken” című játékot. Elsőnek a deréknál lévő csík tűnik fel, hogy az egy kicsit vékonyabb, mint az ígért termék. Illetve a bugyi alsó részén hiányzik az arany csík, és a narancssárga rész sem teljesen egyforma. Fazonilag pedig más a kivágása a bikini vonalnál.

Méret:

M-es méretet rendeltem a 170 centiméteres magasságomhoz 69 kilogrammomhoz és a 80b-s méretű kebleimhez.

Felső rész:

Sajnos, mint a legtöbb kínai eladónál itt sem lehet külön megválasztani a felső- illetve alsó rész méreteit. Így a felső része a 80B méretemre kicsi lett. Ezzel, ha valaki rendel, mindenképpen számoljon. Pozitív, hogy csúsztatható, így mindenki kedvére állíthatja. Azért érzem kicsinek, mertha közelebb húznám a felsőrész háromszögét egymáshoz, akkor oldalt kiesne a tartalom. (Jelzem kivehető tömés volt benne, amitől azonnal megszabadultam).

Alsó rész:7.jpg

Elölről kicsit furcsának éreztem magam benne, mert túl sokat takart a hasamból a megszokott bikinikhez képest, hátulról meg kevesebbet. Lényegében az alsó részében semmi kivetnivalót nem találok. 

Akiknek nagyon tetszik, de napozáshoz nem vennék fel, azoknak ajánlom a következő viselési módot.

8.jpg

Egy fesztiválra tökéletes!

Szeretném mindenkinek felhívni arra a figyelmét, hogy a kínai oldalakról rendelt ruhák minősége, színe, fazonja eladókként változhat. Ha biztosra akarsz menni, akkor az alábbi linken megtalálható, az itt tesztelt termék. Ha innen rendeled, akkor már tudod mit kapsz!

 >>>LINK<<<

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chinaforgirls.blog.hu/api/trackback/id/tr1312549405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terézágyú 2017.06.08. 14:13:13

Jó ez.
De vegyél hozzá olyan brazil mikrofonfrizura-parókát is :)

Kristopher · http://lelkirakat.blog.hu 2017.06.09. 09:55:17

Jó cikk lett, drukkolok ennek a blognak :) Férfi olvasóként úgy tűnhet nem vagyok érintett, de modelleket fotózom, és ehhez a női ruhatáramat is jól jönne bővíteni, úgyhogy örülnék akár extrémebb ruhák tesztjének is! :)
süti beállítások módosítása