Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csajos cuccok Kínából

China for Girls

Az amerikai szépségguruk nyomában

Sminktároló teszt

2017. július 01. - Tengericsillag

 

1_2.jpg

Előszeretettel nézem a Youtube beauty vloggerek videóit, főként amerikai, angol és koreai csatornákon. A legnépszerűbb amerikai szépségguruk több szponzorral rendelkeznek, a felsőkategóriás márkák termékeit is ingyen kapják, csak hogy népszerűsítsék pozitív nagy negatív kritikájukkal. Általában módosabb réteg tagjai, ezért is lepett meg, mikor a sminktárolásról szóló videóikban kivétel nélkül mindegyikük megemlítette, hogy az egyik kedvenc rendszerezőjük egy Kínából rendelt mutatós, de olcsó darab.

2_1.jpg
Nekem is gondjaim voltak a kozmetikai termékek tárolásával, elfoglalják a fürdőszoba polcokat, plusz egy nagy neszeszert és még a szobai hosszú polcok egyikét is. Ennek véget kellett vetni, így esett a választásom a szépségguruk sminktartójára.

3_1.jpg

Különböző verziói vannak az akril kozmetikai rendszerezőnek, kedvünk és igényünk szerint választhatunk két, három, négy fiókos verziót, osztott vagy egyrészes fiókokkal. Egymásra helyezhetőek, így akár 12 részes tárolót is kaphatunk, stabilitása miatt a tetejére tehető szintén több verziós nyitott résszel.

4_1.jpg

Én a három fiókos, egy osztott és két egyrészes verziót választottam, a tetejére pedig rúzs- és tubustartó került. Létezik S és M méret, erre nagyon figyeltem, hogy véletlenül se a kisebbet kapjam, hogy a folyékony rúzs gyűjteményem hosszában elférjen benne. Az S-es méret pont annyival rövidebb fiókokat tartalmaz, hogy nem fér bele egy átlagos folyékony rúzs.

5_2.jpg

Elsőre hibátlannak tűnő, átlátszó, minőségi sminktartót kaptam. A fiókos alsó és a nyitott felső rész egymásba illeszkedik, egy kis perem akadályozza meg, hogy lecsússzanak egymásról. A fiókok alján kivehető fekete szövetháló található, ami megvédi a karcolódástól. Anyaga tiszta akril, masszív, igazán igényes tapintásra és látványra is.

6.jpg

Egyetlen szívfájdalmam, hogy a hosszú út során megsérült, de mivel hazánkban két kézen is átment, mielőtt eljutott hozzám, így ezt nem tudom egyértelműen a kínaiak számlájára írni. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem könnyen látható helyen sérült, a felső rész aljának bal csücske pattant le, illetve a baloldali fiókok belsejének peremén keletkezett repedés. Érdekes viszont, hogy ennek ellenére sincs sehol egy karcolás vagy kopás rajta, valószínűleg egy hatalmas ütés érhette baloldalról, de kisebb ütéseknek bőven ellenáll.

7.jpg

Mégsem szegte kedvemet, mert minden szempontból kielégítette a hozzá fűzött reményeimet. Kis helyet foglal el, mégis meglepően tágas, sokkal több sminket bele tudtam tenni, mint azt remélni mertem. Minőségi, és mégis egyszerű kinézete miatt mindenhol jól mutat, illik a fürdőszobába, a nappaliba vagy a hálóba. Nem párásodik be és nem vonzza a port sem. Nagyon praktikusak az átlátszó fiókjai, végre nem sietve kell rohangálnom a szobák között, kutatni a polcokon és a neszeszerben, hogy hova is tettem az aktuális kedvenc rúzsomat. Lényegesen több időt megspórolok ezzel és rendezettsége szintén megkönnyíti a dolgom.

8.jpg

Megalapozottnak látom, hogy különböző webshopokban best seller itemként (legkelendőbb termékként) van feltüntetve. Számomra abszolút kedvenc lett!

9.jpg

 

Tulajdonságok

  • Anyaga: 93%-ban átlátszó akril
  • Fiókos rész mérete: 24cm x 11cm x 13cm
  • Nyitott rész mérete: 22cm x 8cm x 12cm
  • Rekeszek száma: 20


Előnyök

  • Stílusos, igényes megjelenés
  • Masszív, mégis könnyű
  • Kényelmes és praktikus megoldás
  • Átlátszó akril fiókok az átláthatóságért
  • Stabilan egymásra helyezhetőek
  • Alkalmas otthoni vagy professzionális használatra
  • Bármilyen smink vagy kozmetikai termék tárolására alkalmas
  • Könnyen tisztítható


Itt megvásárolható:

AKRIL SMINKTÁROLÓ

 

Itt megvásárolható:

KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSÚ SMINKTÁROLÓK

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chinaforgirls.blog.hu/api/trackback/id/tr7012617595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása