Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csajos cuccok Kínából

China for Girls

Az arctisztítók új korszakának jeles képviselője - KingDom KD – 308

2017. július 12. - ZsuChinaforGirls

1_3.JPG

Az arctisztítók körében már sok újítással találkozhattunk, azonban a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően az arcunk ápolásának lehetőségei egy új korszakba léptek.

Ezúton szeretném bemutatni a KingDom KD 308 arctisztítóját, mely árát tekintve szinte verhetetlen a piacon.

Az arcápolási termékek eredetileg kimerültek a különböző radírok, tonikok és arcvizek tág kínálatában, azonban a legfőbb problémát ezen készítmények arcra felvitele és megfelelő bejuttatása a pórusokba jelentette.

A legújabb technikáknak köszönhetően most már ez sem okozhat gondot, és minden eddiginél tisztább eredményt érhetünk el.

19489431_1556437507721048_617579545_n.jpg

A termék működése a masszírozó technikára épül, 4 különböző vibrációs fokozattal segíti a hatóanyagok bejutását a bőrbe, valamint masszírozza az arcbőrt. Ezeket a fokozatokat a bekapcsoló gomb jobb illetve bal oldalán található +/- jelekkel léptethetjük. Segít megoldani a bőrproblémákat, vagyis a tág pórusokat összehúzza, a mitesszerektől segít megszabadulni, és a pattanások gyógyulását is felgyorsítja. A vibráció emellett hasznos az arc vérellátásának serkentésére és a metabolizáció aktivitásának fokozására is. Tökéletesen alkalmas továbbá, a smink maradéktalan lemosására.

19512624_1556437531054379_514896094_n.jpg

 

Formájának érdekes kialakítása miatt a lehető legkényelmesebben és könnyedén képes megtisztítani a bőrt, még az orrnyereg hajlatában is. Ha jobban megvizsgáljuk, 3 különböző felületű részt találhatunk rajta, ezekkel variálhatjuk a tisztítás erősségét, a tisztítandó felület igényeihez mérten. Anyagát tekintve kellemes tapintású, és nem okoz irritációt a bőrön használva. Elérhető kék valamint rózsaszín színekben. Természetesen teljesen vízálló.

Az eszköz mellé jár egy USB töltőkábel is, amit a hátoldalon található fedett bemenetbe dugva tudunk használni. Üzemidejét tekintve 4 órán keresztül működőképes, töltőhöz csatlakoztatva 8 órán keresztül hagyhatjuk, de 2 óra töltés után már használható.

19478213_1556437601054372_750613812_n.jpg

Számomra kifejezetten ideális segítséget nyújt, mivel a bőröm – bár nem mondható kifejezetten problémásnak – még mindig szereti magát egy tinédzser testében érezni, így jó pár alkalommal meggyűlik a bajom a mitesszerekkel. És ugyan hiába tudjuk mindannyian az aranyszabályt, miszerint otthon nyomkodni tilos, de ember lánya legyen a talpán, aki ezt képes betartani. Ezzel az arctisztítóval azonban szakszerűen és biztonságosan tisztíthatom a bőrömet, a profikhoz hasonlóan.

Ha Te is ebben a cipőben jársz, mint én, valószínűleg ez a termék – kitartó és rendszeres használattal – Neked is segíteni fog, hogy tökéletesen tiszta arcbőrrel ragyoghass. :)

>>>ITT<<< megtalálod! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chinaforgirls.blog.hu/api/trackback/id/tr8412621407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása