Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csajos cuccok Kínából

China for Girls

Palacsintakészítés egyszerűen – automata tésztaadagoló

2017. július 24. - ZsuChinaforGirls

3_1.JPG

Ugye ismerős a helyzet, amikor az egész konyha úszik a mosatlan edényekben, az olajban és a szanaszét pacsált tésztában?

Igen, nekem is.

Konyhai képességekkel kevésbé megáldott hölgy társaim figyelmébe ajánlanám a következő szerkezetet, melynek segítségével ezektől mind megszabadulhatunk!

A termék lényege az, hogy kevés mosatlant eredményez, mivel a 900 ml-es mérőkancsóban is összeállíthatjuk a tésztát. Használata teljesen egyszerű, a megszokott módon történik.

1_4.JPG

Azonban itt jön a csavar! Míg ilyenkor egy merőkanállal próbáljuk meg a tésztát a serpenyőbe bekínlódni – mindent összecsöpögtetve – addig ez a szerkezet lehetővé teszi ennek elkerülését.

A kancsó alján ugyanis található egy lyuk, mely normál állapotában teljesen zárva van, viszont kinyitható a fül mellett elhelyezett fogantyú segítségével. Húzásra egy egyszerű technikának köszönhetően a lyukat fedő műanyag elhúzódik. Ez különösen célszerű például muffin vagy palacsinta, esetleg csokis keksz készítésekor.

 

Adnék pár hasznos tippet, ami szerintem megkönnyíti a munkát az alkalmazása során:

  1. Ügyeljünk a tészta állagára – kifejezetten muffinoknál és kekszeknél! Túl masszív tészta értelemszerűen nem fog könnyedén kifolyni a kancsóból.
  2. Az alapanyagok összekeverésekor ügyeljünk arra, hogy a cukrot a végén tegyük bele, így könnyebben tudjuk elkeverni, mintha az aljáról kéne felkavarnunk.
  3. Használat után rögtön mossuk el, ugyanis, ha hagyjuk beleszáradni, szinte lehetetlenség kipucolni.

 

Összességében a termék praktikus, kifejezetten ajánlom a használatát, mivel leegyszerűsíti az életet a konyhában, véleményem szerint ajándéknak is kifejezetten megállja a helyét.

Kellemes sütést-főzést kívánok mindenkinek! :)

>>> ITT <<< megtalálod! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://chinaforgirls.blog.hu/api/trackback/id/tr9112589707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása