Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csajos cuccok Kínából

China for Girls

Leia hercegnő ihlette fehérnemű - minden férfi álma

2017. augusztus 02. - Anonymus_CFG

2_3.JPG

A párod egy igazi Star Wars fan?
Alig tudod kirángatni a legújabb előzetesek és a régi filmek elől?
Lelki szemei előtt még mindig Leia hercegnőt látja a híres arany bikiniben?

Ha az imént feltett kérdésekre a válaszaid mind ’IGEN’-ek voltak, akkor jó helyen jársz és örömmel tudatom veled, hogy megtaláltam számodra a megoldást.

_18_1.jpg

Valószínűleg minden férfi, fiú, pasi, vagyis hímnemű egyén álmaiban megjelent már Leia hercegnő ikonikus bikinijében álmai nője és távol álljon tőle, hogy kötelességemnek érezzem a kötelező megfelelést bármely irreális elvárás irányába – de úgy érzem, amiből saját magunk is profitálhatunk, azon ki nem mondott kéréseknek nemes egyszerűséggel eleget tehetünk. Pláne, ha ennek módja ennyire egyszerű és megfizethető!

3_4.jpg

Képzeld el, hogy a párod hazaérkezik egy fáradt nap után a munkahelyéről, a jól megszokott módon bezuttyan a kedvenc foteljébe. Meg van ez a kép?

Akkor most képzeld tovább a történetet! Kinyílik az ajtó és megjelensz mögötte TE, egy sejtelmes, áttetsző anyagú, Leia hercegnő ihlette jelmezben, amin minden egyes lépésnél –amit a bekészített filmzene válogatásra teszel - halkan csengenek a kis díszítő érmék. Életed férfija oldalra pillant és eláll a lélegzete az ámulattól, hiszen a valóra vált álmát láthatja!

A folytatást gondolom, nem kell részleteznem, de a finom parfümmel befújt selyemszerű anyag minden fantáziát beindít és elenged. Ne engedd, hogy a hétköznapok szürkék és egyhangúak legyenek! Ne engedd, hogy a napi rutin legyőzze a szenvedélytt! Íme, egy egyszerű kis praktika, ami után biztos vagyok benne, hogy másnap virágcsokorral fognak köszönteni.

1_5.JPG

A ruha – vagy bikini, kinek hogy tetszik – a következő részekből áll:

  1. Aranyszínű, érmékkel díszített melltartó, mely csak hátul köthető meg, nyakrésznél belebújós.
  2. „Póráz”, amitől nem kell megijedni. Tépőzárral csatolható fel a nyakra, szintén aranyszínű. Véleményem szerint irreális méretű nyakra tervezték, egyáltalán nem áll feszülősen, de ettől még viselhető és nem esik le.
  3. Lila szoknya, szintén érmékkel díszített az oldalán. Természetesen, hasonlóan Leia hercegnő ruhájához, ez is kétoldalt teljesen fel van vágva. Anyaga nagyon kellemes tapintású, nem gyűrődik.
  4. És végül egy lila tanga bugyi a szoknya alá

A valós képek alapján szerintem egyértelmű, hogy 100%-ban a várt és ígért megrendelést kaptam. Fontos információ, hogy csak kézzel mosható, mivel nagyon érzékeny anyagokról van szó, és a díszítés is könnyen sérülhet, ha mosógépben tisztítanánk.

Muszáj megemlítenem, hogy NEM csak a modell alkatú hölgyekre gondoltak a termék készítői! Méretezetését tekintve M mérettől az 5XL méretig választhatunk és biztosíthatok mindenkit, a teltebb nőkön is ugyanolyan kívánatosan fog állni!

4_4.jpg

Praktikus ötletnek tartom továbbá, hogy a bevállalósabb lányok nyugodtan felvehetik a szerelést egy jelmezes buliba illetve cosplay találkozókra is. A siker garantált!

Női szemmel: 10/6 pont

Férfi szemmel: 10/8 pont

  A terméket itt találod meg!! 

A bejegyzés trackback címe:

https://chinaforgirls.blog.hu/api/trackback/id/tr412660609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

steery 2017.08.03. 15:51:31

Leia rabnő ruhája jerba bőrből és lashaa selyemből készült a Jedi visszatérben. Honnan szereztek ilyet a kínaiak? Ennyire fejlett volna már az űrprogramjuk?
süti beállítások módosítása