Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csajos cuccok Kínából

China for Girls

A szorgalmas kis kerámia béka - Az ön-öntözős mini cserép tesztje

2017. augusztus 11. - mogylee


self-watering.png

Bé egy igazán kedves kis jószág. Örök hűséget fogadott egy mini cserépnek, akit a háta közepén hord magával, és a nyelvével itat. Bé pici, nem feltűnő, és nincsenek nagy igényei, csak vizet kér tőled. 

Ismerj meg egy ön-öntözős kerémia cserepet, aki egy kis béka testében formálódott meg. 

Világéletemben próbálkoztam különböző növények nevelgetésével, kevés sikerrel. A locsolásról valahogy mindig sikerült elfeledkeznem, és valljuk be, víz nélkül nem sokáig maradnak éltben, ezért úgy döntöttem, hogy keresek egy alternatív módszert erre a problémámra.

Így akadtam Bére, a self-watering, vagyis ön-öntözős mini békámra.

beka2.png

Bé alaposan becsomagolva érkezett, hiszen törékeny. A csomag tartalma egy kis tálka, amiből iszik, továbbá Bé hű társa, a mini cserép, benne pedig egy földkorong, ami vízbe áztatva megnő.

beka_csomag.jpg

A földkorong mellé küldtek néhány magot is, ezt a korong közepén lévő lyukba szórtam, majd a tálkát megtöltöttem vízzel, és a földet belehelyeztem. Nagyjából 10 perc alatt megszívta magátés megnőtt 5 centi magasra.

Bé tényleg mini, a teste 7,5 cm hosszú és 5 cm magas. A tálka 1,5 cm magas, az átmérője pedig 6 cm.

meret.png

Hosszú állítható nyelve van, ami a cserép közepétől a száján át kinyúlik. A tálkájába töltött vizet a nyelvével szívja fel, majd ezzel nedvesíti a földet.

log2.jpglog1.jpg

Sajnos a teszt azon része elbukott, hogy bármiféle növényt életre keltsek a kapott magokból, ezért azt javaslom, hogy próbálkozz fűmaggal. Hamar csírázik, ezért jó eséllyel eredményes is lesz, és nincs nagy igénye.
Atom cuki kis asztali dísznek tartom, ezért velem marad az irodai asztalomon és szerzek bele egy kaktuszt, hiszen a funkcióját tökéletesen betölti: egy aranyos cserép. Békán kívül elérhető kutya, macska és panda figurában is.

mind.png

Ha szeretnél te is egy jól funkcionáló ön-öntözős kerámia állatka gazdája lenni, vagy meglepnéd egy barátodat, családtagodat vele, akkor >>> ITT <<< tudod megvásárolni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chinaforgirls.blog.hu/api/trackback/id/tr5612618855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.08.12. 16:52:02

Most akkor a cserep helyett a takaba ontod a vizet. Mi valtozott? A lenyeg ugyanaz: valahova, valamikor, rendszeresen, nem elfelejtve vizet kell ontened. Ezzel az erovel onthetned a cserepbe is.... Tarts inkabb kaktuszt, azt nem kell locsolni!
süti beállítások módosítása