Csajos cuccok Kínából

Challange accepted, avagy nagyméretű bikini kerestetik

2017. június 28. - mogylee

 

d2.png

Kedves Hölgytársaim, kik konfekcióméret fölötti adottságokkal rendelkeztek! 

Ismeritek azt a vívódást, könnyen lehet, hogy frusztrációt, amikor azon pörögnek az agykerekeid, hogy új fürdőruhát kellene venned a nyári pancsolásokhoz? De hol? A plázák üzletsorain sajnos ritkán találni 42-44-es méret fölött fürdőruhát. Én most mertem, rendeltem, és nyertem!

Tovább

Tengerpart ihletésű hálószoba? – A tökéletes kiegészítő

4.JPG

A hálószoba egy szent hely, mely csak akkor tud igazán pihentető nyugalmat biztosítani, ha teljes mértékben az igényeinkre szabhatjuk. Számomra ezt az utazásmániám miatt, egy tengerpartot idéző szoba tudta a leginkább megvalósítani.

Ehhez a következő kiegészítőkre mindenképp szükségünk lesz: kék falak, rengeteg kagyló, tengerpartot idéző képek, és ami az egészet tökéletessé teszi, egy halászháló!

Tovább

Törökbugyogó avagy a nagy basagatya teszt

Ugye megvan az a jelenet, amikor a Kiskakas gyémántfélkrajcárja c. mesében a török császár fogja, majd a bugyogójába teszi a kiskakast?
Gyerekként el nem tudtam képzelni, hogy fért oda az a szegény pára. Emlékszem, ahogy forgattam a könyvben a képeket, és próbáltam megfejteni, hová is kerül az a baromfi.

18838626_1554649291253048_982333372_o.png

Tovább

Mennyit ér a legolcsóbb masszőr?

Izomstimulátor teszt

Nincs ember, akinek ne esne jól a masszázs, vagy ne érte volna olyan sérülés, aminek maradandó fájdalmán csak ez segíthet. Én mindkét csoportba beletartozok, így hetente járok masszőrhöz. A létező összes kezelés típust kipróbáltam már, amit nem, az nincs is. Most egy kis szerkezet tudását teszem próbára ezen a területen, ami egyetlen masszázs költségénél is olcsóbban ígér sokat. Hát lássuk.

1_1.jpg

A csomag tartalmaz 1 masszírozó gépet, 2 csatlakozókábelt, 1 USB kábelt, egy adaptert, 8 pár elektróda párnát és semmilyen leírást. Az egyik kábelre kettő, a másikra négy párna rögzíthető, így egyszerre több terület stimulálható.

Tovább

SOOCAS X3 Sonic - Egy igazi okos fogkefe


1_1.JPG

Elektromos fogkefe „szűzként” azt hiszem, mondhatom, hogy meglepő élmény számomra felfedezni egy ilyen eszköz rejtett képességeit.

Viccet félre téve, kellemesen csalódtam, mert olyan újításokat alkalmaz, amik rendszeres fogápolásra ösztönzik a vásárlót.

 

Tovább

Amire minden nőnek szüksége van – Női bőrhatású pénztárca

kepkivagas4444.JPG

Személy szerint azon lányok csoportját erősítem, akik nem érzik szükségét, hogy mindenféle csilli-villi használati tárggyal vegyék körbe magukat, ezért számomra egy pénztárcának a következő tulajdonságai vannak:

  • FEKETE
  • Sok tároló hellyel, zsebecskével rendelkezik
  • Nem egy kistáska méretével vetekszik

Tovább

A magas derekú - Egy igazi brazil bikini

1940_patriotic_pinup_girl_thumb.jpgEz a bikini szerelem volt első látásra. Noha nem tudnám elképzelni, hogy a strandon hogy lehetne ezt viselni.  Sokak számára szintén szokatlan lehet, mert az elmúlt évtizedekben a fürdőruha divat inkább afelé hajlott, hogy minél kevesebbet takarjon viselőjéből. Idén ez máshogy lesz. Visszatértek a negyvenes és ötvenes évekre jellemző vintage magas derekú bikinik. Gondoljatok csak a sexy PIN UP lányokra. 

Ennek hatására választottam ezt a modern, mégis régi időkre emlékeztető fürdőruhát. De, mielőtt rátérnénk a megérkezett bikini véleményezésére, és bárkit  elkapna az "énleszekalegtrendibbidénnyáron” láz, majd  értelmetlen mennyiségben rendeli be a magas derekú bikiniket, tekintsük át, hogy ez a fazon mégis milyen alakú lányokon áll jól.

Tovább