Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csajos cuccok Kínából

China for Girls

Vagány és nőies - az ideális bikini

2017. július 03. - Mia08

bikini.jpg

Az általam kipróbált első termék a Women Sexy Cross Halter Push Up Bikini álnévre hallgató fürdőruha összeállítás. Egy jó minőségű és igazán divatos darabot ismerhettek meg, de ne szaladjunk ennyire előre.

 

021dd926-8094-46a4-b79d-51ceac59e295.jpgElső találkozás

A kis csomag átvételekor kellemes meglepetés volt, hogy a bikini a fényképen látott színben tündököl. Akik neten rendeltek már ruhát, tapasztalhatták, hogy a fényképen kellemes színű ruhadarab élőben korántsem hasonlít az áhított árnyalathoz. Ez esetben nem ez történt. A termék kellemes tapintású, a széleken szép a varrás, sehol egy anyaghiba vagy kilógó cérnaszál. Az általam választott darab alsó része fehér, a teteje pedig mély-bordó színű. M-es méretet rendeltem a táblázat alapján, és valóban jó lett.

 

Bikini alsó

Aki hozzám hasonlóan gondolkodik, az méltán várja el egy bikinitől, hogy az alsó takarja el, amit el kell takarni, a felső pedig hangsúlyozza, amit kiemelni érdemes. Ez a bikini pontosan ilyen. Először merész választásnak éreztem a fehér alsót, azonban az aggodalmam elszállt, amikor víz alá merültem: az anyag nem áttetsző. A mozgás kellemes benne, nem csúszik le és nem vág. Elsősorban azoknak ajánlom, akik a kicsi, de kényelmes fazont kedvelik.

img_1257.JPG

 

Bikini felső

A felső hasonlóan könnyed és kellemes. Az első felvételkor küzdöttünk egymással, néhány sikertelen kísérlet után azonban megtaláltuk a közös hangot. Ha a nyakunknál kitapasztaljuk a megfelelő „masni kötési” pontot, utána már haladósabb lesz az öltözködés. Ezt a bikinit elsősorban azoknak a nőknek ajánlom, akik normál, avagy kisebb mellmérettel rendelkeznek. Akik kínai üzletben vásároltak már felsőt, ismerik, akik nem, azoknak felhívom a figyelmét, hogy ezen felsőrészekben egy kb 1-1,5 mm vastagságú szivacskorong van, ami nagyobb mellű nők esetében kissé amorf formát fog kölcsönözni. Az átkötős fazon először kissé szokatlan lesz, de nem kényelmetlen. Mint ahogy fentebb említettem is, ha kitapasztalod a megfelelő kötési technikát, akkor egy csinos és vagány fazonú bikini tulajdonosa leszel.

img_1261.JPG

 

Tisztítás

A gépi mosás közben a mellrésznél található szivacskorong hajlamos elmozdulni, így ajánlatosabb kézzel tisztítani a terméket. Az anyag nem ereszti a színét. Én hideg, kissé mosószeres csapvízben mostam kézzel, így 5 mosás után is olyan, mintha új lenne.

Használat

A felső a fazonból adódóan napozásra nem alkalmas, azonban ha Téged elsősorban nem az egyenletes barnulás, hanem az aktív kikapcsolódás éltet, akkor ez a darab remek választás lehet. Ha kellően szorosra kötöd, akkor nem fog elmozdulni, lecsúszni, sem a nyakadban landolni. Ha a kötési technikád még nem megfelelő, akkor is maximum 1-2 cm-t tud feljebb mozdulni a felső rész, de kis gyakorlással ez elkerülhető lesz. 

Összességében egy ár-érték arányban jó, kellemes anyagú, csinos és kényelmes darab.

Itt találod meg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chinaforgirls.blog.hu/api/trackback/id/tr9812622043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása