Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csajos cuccok Kínából

China for Girls

Mennyit ér a legolcsóbb masszőr?

Izomstimulátor teszt

2017. június 19. - Tengericsillag

Nincs ember, akinek ne esne jól a masszázs, vagy ne érte volna olyan sérülés, aminek maradandó fájdalmán csak ez segíthet. Én mindkét csoportba beletartozok, így hetente járok masszőrhöz. A létező összes kezelés típust kipróbáltam már, amit nem, az nincs is. Most egy kis szerkezet tudását teszem próbára ezen a területen, ami egyetlen masszázs költségénél is olcsóbban ígér sokat. Hát lássuk.

1_1.jpg

A csomag tartalmaz 1 masszírozó gépet, 2 csatlakozókábelt, 1 USB kábelt, egy adaptert, 8 pár elektróda párnát és semmilyen leírást. Az egyik kábelre kettő, a másikra négy párna rögzíthető, így egyszerre több terület stimulálható.

A gép működtethető hálózati adapter segítségével, illetve 3 db AA elemmel, amit a csomag nem tartalmaz. Rendeléskor figyeljünk a megfelelő adapter kiválasztására, ami a mi esetünkben az EU plug. Számomra kissé zavaró, hogy a kábel csatlakozása nem tökéletesen illeszkedik a készülékhez, mintegy fél centiméterre eláll tőle, ám ez a működést nem befolyásolja.

Ha kiválasztottuk a megfelelő áramforrást, akkor dugjuk be igény szerint a két vagy négy elágazású csatlakozókábelt, majd nyomjuk rá a kettesével csomagolt elektróda párnákat.

2.jpg

A párnák hátulján lehúzható fólia található, ami megvédi őket a szennyeződésektől. Ezt a fóliát ne is távolítsuk el egészen eddig a pontig, ugyanis a masszázs hatékonysága exponenciálisan csökken a párnák szennyezettségével. A fólia a kezelés végén visszatapasztható és a tappancs újra felhasználható, egészen addig, amíg kiszárad vagy túl sok szennyeződés éri, ekkor dobjuk el és bontsunk egy új párat. Helyezzük fel a párnákat azokra a pontokra, ahol serkenteni akarjuk a vérkeringést vagy csökkenteni a fájdalmat.

Működésének lényege, hogy alacsony frekvenciás áram impulzusokat bocsát a szervezetbe az elektródákon keresztül. Így kitágulnak az erek, serkenti a keringést, energiával tölti fel a szervezetet, fokozza az anyagcserét, segíti a méreganyagok távozását a szervezetből. Stimulálja az idegeket, izom összehúzódást vált ki, kiküszöböli a fáradtságot és kezeli a perifériás idegi sérüléseket.


A készülék jobb oldalán található egy tekerő, amivel bekapcsolhatjuk és pár másodpercre megjelenik a kezdőképernyő. Ezzel a tekerővel szabályozható a masszázs intenzitása 8 fokozaton. Ajánlott kezdésként az 1-es fokozatra állítani, majd később erősíteni, ha szükségesnek érezzük.

A kijelzőn végigkövethető a masszázs ideje, sebessége és típusa. Mellette jobb oldalon láthatjuk az intenzitást, amit manuálisan növelhetünk a tekerővel. Ez alatt választható ki a masszázs típusa: Press – Nyomó, Rub – Dörzsölő, Vibrate – Vibrációs, Thump – Ütögető.

A Thump érzetét tekintve inkább bökésnek nevezném és a Vibrate jellegét írnám le ütögetésként. 1-es intenzitáson a legerősebbnek a Thump hat, majd a Rub, Press és a Vibrate, ám az intenzitás erősségét emelve a sorrend ekként változik: Thump, Vibrate, Rub és Press. Talán nem véletlen a gombok sorrendje, hanem a gyengébbtől az erősebb felé halad.

A kijelző alatt található mínusz és plusz gombokkal a masszázs sebességét állíthatjuk 1-től 9-ig. Ennek hatása leginkább a bökő és ütögető jellegű típusoknál érezhető, a többinél elenyésző, én egyszeri kipróbáláson kívül nem is vettem igénybe.

4.jpg

Aki nem szokott hozzá az elektromos impulzusokhoz, annak elsőre talán erősnek tűnhet egyes masszázstípus. Nekik bemelegítésként szigorúan 1-es intenzitáson és 1-es sebességgel a Press típust javaslom, esetleg a Rub-ot, és a Thump abszolút kerülését. Számomra minden masszázstípusból a legkellemesebb beállítás az 5-ös és 6-os intenzitás, 1-es sebességen. Az erősebb beállítás már nekem is kellemetlen, szinte áramütés jellegű.

A kijelző bal oldalán kapcsolható be a különböző testtájék alapján előre beállított masszázsprogram: Shoulder – Váll, Waist – Derék, Joint – Ízületek, Hand & Foot – Kéz- és lábfej, Leg – Láb. Alattuk pedig az ismétlésre való Repeat gomb található.

Személy szerint meglepett, hogy ez az egyszerű és olcsó kis szerkezet ilyen hatásos és erős impulzusokra képes. Az első teszt utáni reggelen alig vártam, hogy újra használhassam! Leghatékonyabb eredményt új, tiszta elektróda párnákkal, tiszta bőrfelületen érhetünk el, a tappancsot a megfelelő pontra helyezve. Ez a pont abszolút személyre szabott, kitapintással az apró izomcsomókra helyezve a legideálisabb. Jellemző, hogy az ember bal és jobb oldala, illetve eleje és hátulja különbözően érzékeny, így kezdőknek egyszerre egy oldalon ajánlom a párnák használatát, mivel az intenzitás nem állítható külön tappancsonként.

5.jpg

Egyszeri használati idő 15 perc, ezután a készülék kikapcsol. A terméket árusító oldal leírása szerint a masszázsprogramok 5 percenként váltakoznak, de a valóság az, hogy egy program 3 perces és ez ismétlődik. Ebben minden előre beállított, így a masszázstípusok váltakozása és sebessége is, ezen nem lehet módosítani, csupán az intenzitáson a tekerő segítségével. A negyed óra alatt bármikor válthatunk programot és típust is, nem kell végigvárni a számunkra kellemetlen impulzust.

Használat közben ne vegyük le és ne fogjuk meg a tappancsokat, mert kellemetlen áramütéshez hasonló érzést tapasztalunk. Ha nem megfelelő pontra helyeztük a párnákat, akkor kapcsoljuk ki előbb a készüléket, majd utána módosítsunk az elhelyezésen. A bőrünk legyen tiszta, minden szennyeződés, testápoló vagy masszázsolaj ront a stimulálás hatékonyságán.

3.jpg

Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek ezt a kicsi, de hatékony elektromos izomstimuláló készüléket, különös tekintettel azoknak, akik sportsérülés (esetemben táncsérülés) vagy baleset után maradandó fájdalommal, esetleg részleges izombénulással küzdenek. Relaxáló hatása is egyértelmű, minden egyes esti használat után kivételesen mély és pihentető alvásban volt részem.

A címben feltett kérdésre válaszként elmondhatom, hogy kifejezetten sokat ér ez az árában olcsó, és ígéretéhez hűen sokat tudó masszőr.

Előnyei:

  • Mellékhatás-mentes fájdalomcsillapítás
  • Hatékony akut és krónikus fájdalom esetén
  • Javítja a perifériás keringést és elősegíti a sejtek anyagcseréjét
  • Kiegészíti a gyógytornát és/vagy gyógymasszázst
  • Elektromosan ingerelhetőek a különböző izomcsoportok
  • Gyógyászati és egészségmegóvó eszköz
  • Csökkenti a fáradtságérzést
  • Egyszerűen használható
  • Olcsó - hazai webshopok átlagosan 5x-ös áron kínálják

Műszaki adatok:

Masszázs típusa: elektromos impulzusok

Anyaga: PU

Masszírozható testrészek: váll, derék, kar, láb, ízületek

Funkciók: 8 intenzitásfokozat, 9 sebességfokozat, 4 masszázstípus, 5 automatikus program

Frekvenciatartomány: 1-50Hz

DC bemeneti feszültség: 4,5V

AC bemeneti áram: 300mA

Készülék mérete: 15cm x 10cm x 4cm

Adapter kábel hossza: 90cm

 

Figyelmeztetés!

Ne használjuk a készüléket párás helyiségben, víz közelében, sem nedves vagy izzadt testen.

Nem ajánlott az termék használata:

  • szívbetegség
  • magas láz
  • akut fertőzés
  • pacemaker használata
  • vágáson, bőrfertőzés
  • vérnyomás rendellenesség
  • menstruáció, terhesség
  • tuberkulózis esetén.

 

Itt megvásárolható:

ELEKTROMOS IZOMSTIMULÁLÓ

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chinaforgirls.blog.hu/api/trackback/id/tr2312591335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bergyilkos Bohoc 2017.06.19. 21:38:29

Eh, amikor a címben masszázs kütyüről volt szó, azt hittem ilyen székbe való elektromos masszázs betét. Ez az izomrángató nekem nem igazán jön be.

Tengericsillag 2017.06.20. 16:33:27

@Bergyilkos Bohoc: Abból a fajta a masszíozóból is van két fajtám, de nem vált be igazán. Nehéz pont a fájós részhez tenni és számomra elég gyenge is a hatása. Ebben kifejezetten az tetszik, hogy oda helyezem, ahol a probléma van és olyan erősségre állítom, amire éppen szükségem van. :)
A Rub és a Press nem "rángatja" kifejezetten az izmot, de alacsony intenzitáson még a Vibrate sem.

zoltankiricsi 2017.06.22. 13:30:59

szia, vámolásos mizéria nem volt a magyar postával (mostanában vannak horrorsztorik)? hányszor használható egy tappancs? és tévézés közben sikerült használni? előre is köszönöm a válaszokat :))))

Tengericsillag 2017.06.23. 01:01:15

@zoltankiricsi:
Ez még bőven a vámolási árhatár alatt van, ezért is jó, hogy olcsó. :D Meglepően sokszor használható a tappancs, én még mindig az első párat nyúzom, pedig tényleg rendszeresen használom a teszt óta, annyira megtetszett. Nem kopott még meg egy kicsit sem.
A lényeg, hogy tiszta bőrön használd, ilyenkor nyáron amikor az ember könnyen megizzad, érdemes fürdés után, akkor minden olajosság lekerül a bőrről és még kevésbé szennyeződik a tapi. :) Olyan 5 alkalom után érdemes gyengéden lemosni szappanos langyos vízzel, de nem dörzsölni, hogy ne szedjük le róla a tapadós részt. De a 8 pár tappancs elég sokáig ki fog tartani az biztos. :)
Igen, használtam tv-zés közben is. :D Hason fekve, tappancsok a hátamon és a fejem felpolcolva, illetve vállaimon és ülve.
süti beállítások módosítása