Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csajos cuccok Kínából

China for Girls

A lányok legjobb barátja – a láthatatlan vibrátor

2017. július 29. - bhlnt


8.JPG

„A nők legjobb barátja a gyémánt” – tartja a mondás, ezt szeretném most megcáfolni.

_18_1.jpg

 

Kicsomagolás

A doboz a hosszú utazásnak köszönhetően kissé sérülten érkezett, a sarka megnyomódott, de ez a készülékben nem tett semmilyen kárt. Érdemes a csomagolást alaposan szemügyre venni, sokat segít a használat értelmezésében – nem mintha olyan bonyolult lenne, de személy szerint én minden elektronikai eszközt képes vagyok még használat előtt elrontani.

1_5.jpg

2_4.jpg

 

A dobozt kibontva 100%-ban a képnek megfelelő terméket találunk, rózsaszín pamutborítással, távirányítóval.

3_3.jpg

 

Első élmények

Kézbe véve - ahogy a képen is látszik - rugalmas, ezért szinte minden méretű hölgynek alkalmas. Használat előtt, a borítást az első részről lehúzva, találjuk meg az elemek helyét. 2 db AAA típusú elemmel működik. A textil amúgy teljesen levehető és kimosható. A távirányító kezelését – mivel 5-10 méterről is működik –akár nyugodtan rábízhatjuk a párunkra is. Fontos megjegyeznem, mint érdekes tényt, hogy a leírásban, holott az szerepel, hogy a távirányítóhoz is szükségeltetik elem, mivel anélkül küldik el, nekem benne volt és tökéletesen működött. Érdemes először leellenőrizni, hogy a kontroller hátoldalán található fedőlap alatt találunk-e elemet. Amennyiben nem, úgy egy LR1/NO.8 típusú elemre van szükség a működéséhez. A szabályozó kijelzőjén megtaláljuk, hogy éppen melyik fokozaton üzemeltetjük és a fokozat rezgésének ütemét. Egy szerintem fontos információ, ami amúgy biztos, hogy feltűnik a felhasználónak, hogy a + illetve – jelek felcserélve szerepelnek. Üzemidőt értelemszerűen nem ír, mivel az elemektől függ a működési ideje, de tapasztalatból azt tudom mondani, hogy minimum 10-15 használatra tökéletes elég, átlag 10perc/használattal számolva, de természetesen ez eltérhet, ha különböző használat időket tekintünk.

4_3.jpg

5_4.jpg

Formájából adódóan tényleg láthatatlan szinte minden ruházat alatt, azonban a hangját nem nevezném szolidnak, vagyis nyilvánosan csak bevállalósoknak ajánlom, mert valószínűleg egy idő után feltűnővé válik, hogy nem a telefonunk rezeg a táskánkban.

Ár-érték arányát tekintve szinte utolérhetetlen, különösen, ha azt nézzük, hogy milyen élménnyel gazdagítja viselőjét.

Miután rákészültünk a nagy eseményre minden technikai kötelező részt letudva, igazából nincs más dolgunk, mint kipróbálni legújabb barátunkat. A vibrátor 10 fokozattal rendelkezik – első bekapcsoláskor megdöbbentem, hogy az első szint is eléggé érezhető és vajon milyen erősségű lehet a többi – szerencsére semmi ok az aggodalomra, nem fog minket áramütés szerű vibrációs rezgés érni, a 10 fokozat 10 különböző ritmusú, és minimális eltérésű erősséggel szórakoztat. Értelemszerűen az 1-es fokozat egy alap, gyengébb erősségű fokozat, ami segít hozzászokni a nem mindennapi élményhez, a 2. egy kissé erősebb, majd a többi folyamatosan különböző ritmusokat, ütemeket eredményez. Ez a nagy választék azért is optimális megoldás, mert így minden hölgy kiválaszthatja a számára kellemes opciót, ezzel segít feloldani a kezdeti feszültséget az olyan nőkben is, akik félénken közelítenek ehhez a témához. Lányok! Nők vagytok, akiknek jár az, hogy jól érezhessék magukat a bőrükben, és ehhez 100%-ban hozzátartozik az is, hogy tudjátok, mit szeret a testetek!

6_1.jpg

 

Saját vélemény

Az első próbálkozásom egy ilyen segédeszközzel – bármennyire is ódzkodtam a használatától a kezdetekben - mondhatni sikeres volt, vagyis csak elfogult véleményt tudok róla írni, bár az együttlét örömeit természetesen nem fogja tudni teljes mértékben helyettesíteni. Az első használatát megelőzően én azt tanácsolnám mindenkinek, hogy teljes nyugalmat alakítson ki maga körül, hogy teljesen rá tudjon hangolódni az élményre. Számomra az első meglepettség után egy rövid ideig koncentrációt igényelt, majd átlendülve a kezdeti szakaszon már nem foglalkoztatott semmi egyéb a bizsergető, masszírozó érzésen kívül. Egy dolog biztos, teljes mértékben rá lehet szokni, és higgyétek el, ha a párotok előtt használjátok, teljesen megőrül majd értetek. Különösen izgalmas élményt nyújthat, ha nem mi kezeljük a távirányítót és ezt a lehetőséget mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy miként használja ki.

Természetesen azok számára is tökéletes megoldás, sőt talán még aktuálisabb is a használata, akiknek jelenleg nincs párjuk, mindenkit csak bíztatni tudok a használatára.

Személy szerint mindenkinek csak ajánlani tudom, akár saját célú vásárlásra, akár, ha férfiként meglepnéd a párod – minden bizonnyal örülni fog neki. Tökéletes ajándék lehet Valentin napra izgalmasabbá tenni az éjszakát, vagy egy olyan pár számára is, akiknek még nem sikerült 100%-ban elengedniük magukat. Ez a termék segít benne, hogy jobban megismerjétek egymást és saját magatokat is ebből a szempontból.

Végezetül egy, a dobozon található mondatot szúrnék be ide: „Nem fogod tudni letenni.” Az állítással teljes mértékben egyet értek!

7_1.jpg

 

A terméket itt találod meg!!

A bejegyzés trackback címe:

https://chinaforgirls.blog.hu/api/trackback/id/tr8412698227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása