Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csajos cuccok Kínából

China for Girls

SOOCAS X3 Sonic - Egy igazi okos fogkefe

2017. június 15. - ZsuChinaforGirls


1_1.JPG

Elektromos fogkefe „szűzként” azt hiszem, mondhatom, hogy meglepő élmény számomra felfedezni egy ilyen eszköz rejtett képességeit.

Viccet félre téve, kellemesen csalódtam, mert olyan újításokat alkalmaz, amik rendszeres fogápolásra ösztönzik a vásárlót.

 

Első Benyomás

Kézhez kapva a dobozt, az első, amit láthatunk, egy letisztult, modern csomagolás márkajelzéssel és egy képpel a fogkeféről.


18869880_1531086876922778_500729966_o.jpg

Továbbhaladva sem okoz csalódást, a fedelet felemelve szembetűnik a termék fő alkotó eleme, egy szép, elegáns fehér „törzs”. A többi tartozék oldalt található egy külön dobozban. Ezek a tartozékok a következők: egy wireless töltő, egy használati leírás és egy fej a fogkeféhez.

És itt merülnek fel számomra a problémák, amikkel szembesültem, a dugvilla átalakítót igényel, mivel nem EU kompatibilis érkezett. A leírásban nem szerepel a villa típusa. A másik, elhanyagolhatóbb probléma: a használati utasítás nem tartalmaz angol leírást.
18838333_1531086230256176_109400195_o.jpg

 

Éles Bevetés

A fogkefe könnyen összeállítható, első lépésként a „test” részről le kell venni a műanyag védőburkolatot, majd a csomagolásából kiszabadított fejet hozzá kell csatlakoztatni. A fejhez külön tartozik egy műanyag tok.


18926457_1531086916922774_231402904_o.jpg

Az eszköz bekapcsolása értelemszerűen a bekapcsoló gomb megnyomásával történik, elégséges egyszer és könnyedén megnyomni. A fogkefén láthatóak különböző ábrák, melyek különböző szinteket jelentenek, köztük a bekapcsoló gomb segítségével lehet váltani.

Az első mód a Tisztítási mód, mely az általános tisztításért felel, eltünteti az ételmaradékokat és a lepedéket a fogakról. A második opció az Érzékeny mód, melynek jótékony hatása van az ínyre és az érzékenyebb területeken érdemesebb használni. A következő lehetőség a Ínyápoló mód („Gumcare mode”), amit a legérzékenyebb fogakhoz ajánlanak, illetve ez rendelkezik egy masszírozó funkcióval is. És végül az utolsó fokozat a Fehérítő mód, melynek segítségével a cigaretta, a kávézás és a teázás nyomai halványíthatóak.

kepkivagas3.JPG

De mitől Okos?

Merülhetne fel a kérdés, mivel eddig egy majdnem hétköznapi elektromos fogkefét mutattam be. Az igazán érdekes része a dolognak itt következik, ugyanis a fejlesztők megálmodtak az eszközhöz egy applikációt, ami mind AppStore-ból, mind Play Áruházból letölthető, ingyenesen. Az applikáció lényege legfőképp az ösztönzés a rendszeres és alapos fogmosásra. Használatához szükséges egy regisztráció, ahol meg kell adnunk a telefonszámunkat. Ezen a ponton adnék egy kis segítséget, a számot ország előhívó nélkül, de a szolgáltató azonosítójával (20/30/70 stb.) kell megadni, majd a ’Next’ gombbal elfogadtatni. A következő felületen egy legördülő listából kiválasztható Magyarország, és így teljes lesz a telefonszámunk. A többi kitöltendő mező értelemszerű.

nevtelen11.jpg

Regisztrációt követően kapunk egy 4 jegyű aktiváló kódot, és ezzel már bent is vagyunk a felületen. A belépés során a fogkefét készítsük magunk mellé a Bluetooth kapcsolat szükségessége miatt. Az applikáció gyűjti az információkat, melyeket a fogkefe eltárol. Többek közt a fogmosás idejét, erősségét, időtartamát stb., és ezekből statisztikát állít fel. Mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét és jelzi, ha fejet kell cserélnünk.

kepkivagas22.JPG18836301_1531086896922776_608725024_o.jpg

 

Ami számomra a legszimpatikusabb és legmeglepőbb volt, hogy képes a fogmosást élménnyé, egyfajta versennyé varázsolni, ugyanis elérhetőek különböző eredmények, melyekkel jelvényeket nyerhetünk. Véleményem szerint ez kifejezetten gyerekek számára lehet motiváló, így szoktatva őket a mindennapos fogápoláshoz. A Bluetooth kapcsolatot egyszerűen az applikáció kikapcsolásával szüntethetjük meg.

18869902_1531086883589444_965195381_o.jpg

Hasznos információk

Engedjétek meg, hogy néhány hasznos infót megosszak Veletek a termékkel kapcsolatban. A fogkefe beépített, 1000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, ennek köszönhetően 25 napig bírja. A töltése rendkívül egyszerű, csak beállítjuk a kapott töltőegységbe és az alkalmazáson keresztül ellenőrizhetjük a töltöttségi szintet. Logikus megoldás és célszerű is, hogy a fogkefe vízhatlan borítást kapott, így teljes nyugalommal használható. Mivel sok ember számára problémát okoz, hogy a megfelelő ideig mosson fogat, ezért az eszköz rendelkezik egy intelligens időzítővel, melynek segítségével 2,5 percig nem kapcsolódik ki, kivéve, ha ezt manuálisan megtesszük. 

Külön bekezdést érdemelnek a fejek, melyek cseréjére az applikáció hívja fel a figyelmünket. A csomagolásban 1 db fej érkezik, de az oldalról könnyedén utórendelhetünk újabbakat, melyek 2 db-os kiszerelésben érkeznek. Rendszeresen szokott lenni akció, mely során a fogkefe és plusz 2 fej kedvezményesebb áron érhető el, érdemes ezt folyamatosan figyelni. A fejek közül rendelhetünk mély tisztításra, általános tisztításra alkalmas fejeket, illetve az érzékeny fogakat ápoló fejeket is.

kepkivagas2_1.JPG

Összegzés

Összességében arra a következtetésre jutottam, hogy - habár egy sima fogkefe használata sem atomfizika - egyszerűbb a használata, és azon vettem észre magam, hogy a kötelező napi kétszeri fogmosáson kívül, szinte minden étkezés után használom, vagyis az az állítás, hogy ösztönző hatással bír, tényleg igaz. Továbbra is a mindennapjaim aktív részét fogja képezni, nem okozott csalódást!

>>>ITT<<< megtalálod a fogkefét! :)

>>>ITT<<< megtalálod a fejeket! :)

>>>ITT és ITT<<< megtalálod az adaptereket! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://chinaforgirls.blog.hu/api/trackback/id/tr10012557635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lew007 2017.07.26. 21:36:33

Szia, Neked, hogy sikerült Bluetooth -on párosítani a készülékkel? Androidhoz hogy lehet letölteni a gplayből?

ZsuChinaforGirls 2017.07.28. 08:35:03

Szia, nálam a regisztráció után automatikusan érzékelte a wifit és felcsatlakozott. Nekem almám van, ott egyszerűen megtaláltam. Most megnéztem a leírást még egyszer és ott ezt találtam: "Android system: search SOOCAS from Gooleplay"
Gépen megpróbáltam rákeresni és nem találtam az androidos áruházban, szóval lehet ez egy elég nagy hiányosság :S
Ettől függetlenül tényleg egy hasznos darab, de sajnálom, hogy nincs meg!

Bandus9 2017.09.23. 12:33:50

Ha sikerülne egy angol nyelvű applikációt találni androidra, az jó lenne.
Valaki talált esetleg?
süti beállítások módosítása